Evenement

Zakendoen met Suriname

Zakendoen met Suriname
26 Sep 2018 - 26 Sep 2018 Oranjestad, Aruba

Wilt u groeien met uw bedrijf en internationaal zakendoen? In samenwerking met de Kamer van Koophandel Aruba organiseert Internationaal Ambitieus het event 'Zakendoen met Suriname'.

Internationaal Ambitieus is het platform dat staat voor zakelijke verbinding tussen de 9 landen waar er Nederlands wordt gesproken of onderdeel zijn van het Koninkrijk der Nederlanden. Door ons internationale netwerk in te zetten kunnen wij een matchmaking voor u creëren met buitenlandse bedrijven.

Suriname
Suriname telt rond de 550.000 inwoners en is lid van het Caribische handelsblok (Caricom). Hierdoor is de hele afzetmarkt rond de 17 miljoen personen. De regering is bezig met een aantal structurele hervormingen. Om het financiële systeem te versterken is nieuwe wetgeving op banktoezicht aangenomen. Ook is anti-witwaswetgeving uitgevoerd. Deze hervormingen zorgen voor een gunstiger investeringsklimaat.

Het event
Tijdens het event van woensdag 26 september ontvangt u meer informatie over wat internationaal ondernemen voor de groei van uw bedrijf kan betekenen. Over Suriname zullen wij de zakelijke mogelijkheden, marktkenmerken, economische ontwikkeling en het internationale congres dat wij organiseren in november presenteren.

De voertaal van het event is Nederlands.

Kosten:
Deelname aan het event is gratis. Daarnaast ontvangt u vanuit de KVK een lunch en drankjes.


Programma:
11:45 - 12:15  Inloop

12:15 - 12:20 Pascal Fredrik, Internationaal Ambitieus - Opening
12:20 - 12:30 Adviseur Exprodesk - Waarom exporteren voor de groei van uw bedrijf?
12:30 - 12:40 Silvino Seymor - Internationaal Ambitieus - Marktkenmerken, zakelijke cultuurverschillen en kansrijke sectoren in Suriname
12:40 - 12:55 Ruud Souverein - Suriname Candied Fruits - Exporteren en zakendoen met Suriname

13:00 - 14:00 Netwerken met lunch

Congres Suriname
Internationaal Ambitieus heeft in februari en oktober 2017 reeds succesvolle en uitverkochte congressen georganiseerd met als thema ''zakendoen met Nederland, Curaçao & Suriname''. Tijdens het aankomende congres van 14 & 15 november 2018 zullen de topsprekers uit Aruba, Curaçao, Nederland en Suriname de nadruk leggen op: het belang van internationaal zakendoen, export en kansen in toerisme. Daarnaast nodigen wij ook ondernemers en investeerders uit vanuit bovenstaande landen om actief te zoeken naar samenwerkingsverbanden. Voor meer informatie kunt u op onderstaande afbeelding klikken.