Evenement

Internationaal congres: zakendoen Aruba, Curaçao, Nederland & Suriname

Internationaal congres: zakendoen Aruba, Curaçao, Nederland & Suriname
14 Nov 2018 - 15 Nov 2018 Paramaribo, Suriname

Wilt u uw business laten groeien door middel van internationaal zakendoen? Met de Nederlandse taal zijn Aruba, Curaçao, Nederland & Suriname interessante landen om zaken mee te doen. Dat heeft enerzijds te maken met de hub functie van Aruba en Curaçao richting de VS en Latijns Amerika, maar ook de fiscale voordelen zoals de holidaytax en de Vrijehandelszone. Tussen Nederland en Suriname zijn er reeds goede handelsverdragen en telt het Nederland meer dan 17 miljoen inwoners en bijna hetzelfde aantal aan toeristen.

Internationaal Ambitieus heeft in februari en oktober 2017 reeds succesvolle en uitverkochte congressen georganiseerd met als thema ''zakendoen met Nederland, Curaçao & Suriname''. Tijdens het aankomende congres van 14 & 15 november 2018 zullen de topsprekers uit Aruba, Curaçao, Nederland en Suriname de nadruk leggen op: het belang van internationaal zakendoen, export en kansen in toerisme. Daarnaast nodigen wij ook ondernemers en investeerders uit vanuit bovenstaande landen om actief te zoeken naar samenwerkingsverbanden.

Waarom mag u dit congres niet missen:

  • De edities van februari en oktober waren uitverkocht!
  • U kunt in contact komen met ondernemers/professionals/investeerders uit Nederland, Curaçao, Aruba en Suriname
  • U ontvangt meer informatie voor het succesvol opbouwen van een internationale onderneming
  • Inspirerende voorbeelden van bedrijven die reeds succesvol internationaal zakendoen
  • En het worden natuurlijk 2 geweldige dagen!Bekijk hieronder de beelden van het uitverkochte congres van oktober 2017
(Tekst gaat door onder video)


Locatie en kosten

Het congres zal op een inspirerende locatie in Suriname te Paramaribo plaatsvinden. Over de exacte locatie en kosten delen wij binnenkort meer informatie. U heeft de mogelijkheid om zich hieronder te pre-registreren voor het congres zodat u de mogelijkheid krijgt om een ticket voor het congres tegen een lager tarief te kopen. Dit aanbod geldt slechts tot en met 1 juli 2018. 

Meer info: +3185-7920492
Contactpersoon: Silvino Seymor