Evenement

Collectieve deelname United Business Beurs Suriname

Collectieve deelname United Business Beurs Suriname
27 Mar 2020 - 29 Mar 2020 Paramaribo, Suriname

Van 27 tot en met 29 maart 2020 organiseert Internationaal Ambitieus een handelsmissie en collectieve beursinzending naar de United Caribbean Business Fair, welke wordt georganiseerd in Suriname.

Het thema voor de inmiddels zesde editie van deze prestigieuze beurs is: Suriname als HUB voor de regio gebaseerd op vier pilaren: financiën, ICT, zeehaven en luchtvaart.

Waarom deelnemen aan deze beurs:
Internationaal Ambitieus zal een Holland Paviljoen opzetten waarbij u als bedrijf uit het Koninkrijk der Nederlanden (Aruba, Bonaire, Curaçao, Nederland & Sint Maarten) de mogelijkheid krijgt om uw bedrijf drie dagen lang te presenteren op de grootste zakenbeurs van de Guyana's met 10.000 zakelijke bezoekers en 180 standhouders uit onder andere: Guyana, Frans- Guyana, Brazilië, Panama en Jamaica.

Daarnaast begeleiden wij ook u in het opzetten van matchmakingsafspraken. Op deze manier komt u met de juiste personen in contact voor afname van uw product of dienst en het opzetten van samenwerkingsverbanden.


Bekijk hieronder meer over de aankomende United Caribbean Business Fair


Kansrijke sectoren:
- Toerisme
- Vastgoed
- Olie & Energie
- Bouw & constructie
- Telecom & ICT
- Architectuur
- Innovatie
- Training


Wat kunt u verwachten tijdens deze reis?
* U wordt gekoppeld aan organisaties, op basis van uw wensen, voor een zakelijk 1-op-1 gesprek (B2B Matchmaking)
* Uw bedrijf presenteren aan 10.000 internationale bezoekers door middel van een stand op het speciaal opgezette Holland Paviljoen

* Deelnemen en pitchen op het business seminar: Zakendoen met Aruba, Bonaire, Curaçao en Nederland (130 deelnemers)
* Netwerkrecepties tijdens de beurs waar u in contact kan komen met CEO's, managers en beleidsmakers
* Uw contacten uitnodigen voor de United Caribbean Business Fair door middel van vrijkaarten

Interesse?
U kunt onderstaand formulier invullen waarna we een telefonisch intakegesprek met u inplannen. Tijdens dit gesprek brengen wij uw wensen en behoeften in kaart. 

Kosten
Indien u wilt deelnemen als standhouder voor drie dagen dan betaalt u €1000. Indien u een midden- of kleinbedrijf heeft en ingeschreven staat bij de Kamer van Koophandel in Aruba, Bonaire, Curaçao, Nederland of Sint Maarten, dan vergoedt de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland(RVO), door middel van een voucher, 50% van bovenstaand bedrag. In dit geval betaalt u zelf slechts €500 voor deelname aan de beurs.

Indien u wilt deelnemen als handelsmissiedeelnemer dan betaalt u €250. U krijgt de mogelijkheid om de beurs en het seminar bij te wonen. Daarnaast verzorgen wij 1-op-1 matchmakingsafspraken met potentiële afnemers en samenwerkingspartners voor uw bedrijf. Deelname als handelsmissiedeelnemer wordt niet gesubsidieerd.

De reis- en verblijfskosten zijn in beide gevallen voor eigen rekening. Wij kunnen u hierbij adviseren en eventueel kortingen regelen bij nabij gelegen accommodaties.

Contact
Heeft u vragen omtrent de handelsmissie? Vul dan gerust onderstaand contactformulier in of neem contact op met Silvino Seymor via 085-792 04 92 of +3185-792 04 92(Vanuit buitenland). Mailen kan ook via info@interamb.com