Ondernemen

Zo heeft Internationaal Ambitieus ons verbonden op Curaçao

Zo heeft Internationaal Ambitieus ons verbonden op Curaçao
Junya Fecunda
 
Junya Fecunda
Eigenaar Eagle-Eye Careers
Nederland- Curacao

6 May 2016 1:37 min 1934 keer gelezen

Mensen worden pas echt blij als ze met elkaar iets tot stand kunnen brengen.


Oproep

Als Shayveca Kreuger (dj bij bij Nederlands populairste radioprogramma voor jongeren: Funx)  zegt Internationaal Ambitieus, dan zeggen wij: Verbinden! Op een dag had Shayveca Kreuger een bericht in ons Schrijvers Facebookgroep geplaatst met de mededeling dat ze naar Curaçao zou gaan voor vakantie, maar ook gebruik wilde maken van deze mogelijkheid om te netwerken en te kijken naar haar mogelijkheden op het eiland.


Ik had zoiets van: Ik ben toevallig ook op het eiland en kan haar kennis laten maken met mijn netwerk.


Verbinden

Vandaag was het zover. Shayveca, Rex, Mairondy en ik hadden tijd vrij gemaakt om een uurtje met Shayveca te brainstormen en haar in contact te brengen met de juiste personen voor haar project.
Om het verhaal kort te maken: wij willen eigenlijk laten zien wat voor impact de missie van International Ambitieus heeft. Een win-win situatie creëren. Het doel van Silvino Seymor en Pascal Fredrik is om ondernemers met elkaar te verbinden. Kijk naar bovenstaande foto en je ziet het levende voorbeeld van verbinden. Voor degenen die zich steeds afvragen wat de missie en doelstelling van Internationaal ambitieus is, hebben hier een praktijkvoorbeeld kunnen ervaren


Shayveca plaatst een oproep --> International Ambitieus verbindt haar met de juiste personen --> resultaat wordt gecreërd


Missie

Internationaal Ambitieus is het platform voor zakelijke verbinding tussen ondernemende en ambitieuze professionals in de negen Nederlands sprekende (ei)landen. Hierbij kan je denken aan: Aruba, Bonaire, Curaçao, Sint Maarten, Saba, Sint Eustatius, België, Nederland en Suriname. Zij willen die verbinding creëren door mensen van deze negen (ei)landen een stem te geven door onder andere het schrijven van artikelen. Kortom, het verbinden.
 


Conclusie

Internationaal Ambitieus is de centrale schakel! Alleen ga je sneller, samen kom je verder!


Internationaal Ambitieus bedankt!


 
 
 
 
 

DIT VIND JE OOK INTERESSANT

REACTIE PLAATSEN

blog comments powered by Disqus