Internationaal

Eric & Cheryl Zwennicker: 'nieuwe uitdagingen op Curaçao'

Eric & Cheryl Zwennicker: 'nieuwe uitdagingen op Curaçao'
10 October 2016 1:15 min 983 keer gelezen

Internationaal Ambitieus is een consultancyplatform dat ondernemers op zakelijk gebied verbindt binnen de negen landen waar Nederlands één van de voertalen is. Van 17 tot en met 19 oktober 2016 organiseren wij in samenwerking met The Business Connection een handelsmissie voor ondernemers naar Curaçao. Twee van de deelnemers zijn Erick en Cheryl Zwennicker. Wat voor bedrijf hebben zij en wat is hun doel voor de handelsmissie naar Curaçao?

 

Eric en Cheryl Zwennicker- Mannsur wonen in Suriname, Paramaribo. Ze hebben samen een gezin met drie kinderen genaamd Javier, Shannon en Cailyn. De ondernemers houden van zakendoen en binnenlandse tripjes maken.

 

Bedrijfsactiviteiten

Eric heeft de leiding over het staalconstructie- en bouwbedrijf Mannsur’s Constructie, terwijl Cheryl Cherics Wedding & Gift Shop en Cherics Special Event Facility in beheer heeft. Daarnaast zijn zij bezig het opzetten van Cheric’s Hotel Resort aan de Antondragtenweg.

 

Mogelijkheden Curaçao

‘Wij hebben nog geen zakelijke band met Curaçao, maar hebben wel familieleden daar wonen. We zijn benieuwd welke mogelijkheden Curaçao te bieden heeft op het gebied van ondernemen.’ Tijdens de handelsmissie hoopt het stel in de gelegenheid gesteld te worden om de juiste contacten te leren kennen. ‘Het zou goed zijn om in contact te komen met bedrijven uit dezelfde branches waar wij actief in zijn, maar we houden ook van nieuwe uitdagingen en vinden het dus leuk om met verschillende bedrijven in contact te komen.’

 

 

 
 
 
 

DIT VIND JE OOK INTERESSANT

REACTIE PLAATSEN

blog comments powered by Disqus