Internationaal Ambitieus
 

Internationaalambitieus.com is een uniek en snel groeiend internationaal online platform. Het platform heeft als doel om ondernemers op zakelijk gebied te verbinden binnen de 9 landen waar het Nederlands één van de voertalen is of onderdeel is van het Koninkrijk der Nederlanden, zodat professionals en ondernemers zaken kunnen doen met behoud van taal. Dagelijks plaatsen onze schrijvers informatieve, inspirerende, motiverende en coachende artikelen vanuit het land waarin ze zich bevinden. De landen waar Internationaalambitieus.com zich op richt zijn: Aruba, België, Bonaire, Curaçao, Nederland, Saba, Sint Maarten, Sint Eustatius en Suriname. In totaal is het mogelijk om met 44 miljoen mensen wereldwijd te communiceren in de Nederlandse taal.


Succesvolle personen van morgen
 

De doelgroep waar Internationaalambitieus.com zich op richt zijn ambitieuze ondernemers met groeipotentieel richting het buitenland. De grootste doelgroep bevindt zich in de leeftijdsklasse van 25- 55 jaar en zijn de grote internationale succesvolle personen van morgen. Zelfontwikkeling, internationaal zaken doen, gezondheid, persoonlijke succes verhalen en social media zijn enkele onderwerpen waar onze doelgroep zich dagelijks mee bezighoudt.
 

Internationaal bereik


Wilt u dus niet alleen binnen uw landsgrenzen bekendheid, maar ook ver daarbuiten, dan gaan wij graag met u in gesprek om succesvolle content te produceren en onder de aandacht te brengen van de juiste doelgroep.